Chipsy z marchewki i pietruszki

autor: , kategoria: przekąski na zimno , dodano: 2012-05-26
  • Chipsy z marchewki i pietruszki

Składniki:

Przygotowanie:

Nagrzewamy piekarnik do 200 stopni. Marchewkę i pietruszkę obrać, umyć, osuszyć. Siekamy je na małe, cienkie plasterki, następnie wkładamy do miski i mieszamy z roztopionym masłem. Przyprawy możemy dosypać do marchewki i pietruszki wymieszanej z masłem...lub... układamy je na cienkiej blaszce i posypujemy solą pieprzem i resztą przypraw. Pieczemy przez ok 20 min.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 30 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 2

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe