Surówka z rzodkiewek

autor: , kategoria: surówki , dodano: 2012-05-28
  • Surówka z rzodkiewek

Składniki:

Przygotowanie:

Wszystkie warzywa dokładnie umyć i osuszyć. Rzodkiewkę i ogórek zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Szczypiorek posiekać.
Jogurt rozmieszać z oliwą i musztardą. Przygotowany sos wlać do miski z warzywami. Wymieszać. Doprawić solą i pieprzem do smaku.

Surówka jest naprawdę smaczna i prosta w przygotowaniu. Doskonale nadaje się do potraw z mięsem. Wygląda bardzo apetycznie.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 10 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem