Pierś z kurczaka

autor: , kategoria: kuchnia polska, Szybki obiad - KONKURS , dodano: 2012-05-29
  • Pierś z kurczaka

Składniki:

Przygotowanie:

Cebulę drobno posiekać.Pieczarki pokroić w plastry.
Piersi rozkroić w zdłóż i podsmażyć na maśle z dodatkiem łyżki oleju aż będą rumiane.
Przyprawić solą i pieprzem, dodając pieczarki i cebulę.
Dodać 25 dkg serka mascarpone.
Wszystko wymieszać i dusić na małym ogniu ok.10 min.
Na wierzch posypać estragonem.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 35 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe