karczek pod kołderką

autor: , kategoria: z wieprzowiny, Szybki obiad - KONKURS , dodano: 2012-05-30
  • karczek pod kołderką

Składniki:

  • schab karkowy [5 plastrów]
  • cebula biała [3 szt.]
  • ser żółty [50 dag]
  • sól morska
  • pieprz czarny
  • pieprz ziołowy
  • majonez

Przygotowanie:

Plastry karkóweczki rozbić na płaskie plastereczki,
przyprawić przyprawami, a następnie posmarować majonezu łyżkami.
Kiedy karkóweczka już będzie wysmarowana,
wyłożyć na niej grrrrubo cebulę kochana!
Włożyć do piekarnika rozgrzanego,
i po 30 minutach dołożyć na karkóweczkę startego sera żółtego.
Piec jeszcze z dziesięć minutek,
i można napełniać swój pyszny brzuszek!

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 10 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 5

Polecany film:

Konkurs Maturantka 2017

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 2
     Krokiety z rożków waflowych (nadziewane mięsem i pieczarkami)
  • Mniam: 3
    Racuchy na jogurcie:hit ekspresowej kuchnii
  • Mniam: 1
    Bajaderki czyli sposób na zakalec, lub jak kto woli ciastka z resztek  ;-)
  • Mniam: 1
    Panna cotta