Pasta kanapkowa z czosnku i twarożku

autor: , kategoria: pasty , dodano: 2012-06-25
  • Pasta kanapkowa z czosnku i twarożku

Składniki:

  • twarożek [250 g]
  • czosnek [3 ząbki]
  • świeże, posiekane listki tymianku, oregano i rozmarynu
  • pieprz
  • pietruszka
  • posiekane cebulki [2 szt.]

Przygotowanie:

Wszystkie składniki zmiksować na masę. Podawać z chlebem orkiszowym.
Następny przepis św. Hildehardy tym razem z książki pt."Żywność, która leczy terapia żywieniowa św. "Hildegardy z Bingen"

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 5 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Polecany film:

Kulinarne ciekawostki 02 - orzechy włoskie

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    TARTA Z KURKAMI
  • Mniam: 4
    Tarta ze szpinakiem, boczkiem i fetą
  • Mniam: 1
    Wytrawna tarta ze szpinakiem
  • Mniam: 1
    Wytrawna tarta ze szpinakiem