cukinia w occie

autor: , kategoria: wytrawne przetwory , dodano: 2012-06-25
  • cukinia w occie

Składniki:

  • cukinia [1 kg]

Przygotowanie:

Myjemy cukinie potem kroimy w paski.Do słojków dodajemy po ząbku czosnku,3ziela angielskie,listek laurowy i koper.układamy cukinie w słojkach.Zalewa 4 szkl.wody 1 szkl.octu,6 łyżek cukru,1 łyżka soli to wszystko zagotowujemy i zalewamy cukinie,zakręcamy słojki pasteryzujemy 15 min.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 20 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 20

Polecany film:

Kasia gotuje z Polki.pl: cukinia faszerowana mięsem mielonym

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    TARTA Z KURKAMI
  • Mniam: 4
    Tarta ze szpinakiem, boczkiem i fetą
  • Mniam: 1
    Wytrawna tarta ze szpinakiem
  • Mniam: 1
    Wytrawna tarta ze szpinakiem