kotleciki z pieczarkami

autor: , kategoria: z drobiu , dodano: 2009-12-16
  • kotleciki z pieczarkami

Składniki:

Przygotowanie:

Pierś kroimy w drobną kostkę. Pieczarki (umyte) i żółty ser trzemy na tarce na grubych oczkach. Wszystkie składniki łączymy ze sobą za pomocą jajka, dodajemy mąkę ziemniaczaną doprawiamy solą i pieprzem.
Smażymy małe kotleciki nakładając otrzymaną "masę" patelnię dużą łyżką

    Śr. ocena: 5.00 / recenzji: 1 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 30 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Komentarze

  • kasiasiar, 2010-01-24 19:50:53
    kasiasiar
    1
    Znam ten przepis. Moja mama robi takie kotleciki. Sa rumiane, chrupiące i niezwykle smaczne.
    Robi się je szybciej niż tradycyjne kotlety...
    Znikaja w ekspresowym tempie!

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe