Chłodnik z fetą

autor: , kategoria: przekąski na zimno, zupy , dodano: 2012-08-28
  • Chłodnik z fetą

Składniki:

Przygotowanie:

1. Barszcz przygotuj w 500 ml wrzącej wody i ostudź.
2. Dodaj jogurt , śmietankę i zieleninę.
3. Dopraw do smaku sokiem z cytryny i pieprzem.
4. Ser pokrój w kostkę . Chłodnik podawaj z fetą.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 20 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 5

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe