Kasza z podrobami- tanie niesłychanie

autor: , kategoria: z drobiu, dania z kaszy , dodano: 2012-09-13
  • Kasza z podrobami- tanie niesłychanie

Składniki:

Przygotowanie:

kaszę gotujemy w 2 szklankach wody, gdy wchłonie całą wodę zawijamy garnek w koc i odstawiamy w ciepłe miejsce. Na patelni szklimy cebulę, dodajemy pokrojone serca obtoczone w mące i włoszczyznę, smażymy aż serca będą miękkie, dodajemy przyprawy do smaku. Na koniec można na patelnię wsypać ugotowaną kaszę i wszystko wymieszać, lub nakładać na talerze kaszę, a na nią farsz z patelni.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 30 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem