Nóżki z rusztu

autor: , kategoria: z drobiu , dodano: 2009-10-28
  • Nóżki z rusztu

Składniki:

Przygotowanie:

Ułożyć nóżki w brytfannie, wycisnąć cytrynę i wymieszać ją z oliwą, rozdrobnionym czosnkiem, posiekanym rozmarynem. Zalać tym nóżki z kurczaka, doprawić solą i pieprzem do smaku. Nakryć folią i wstawić do lodówki na 2 godz. Piec na ruszcie z każdej strony po 15 min w piekarniku nagrzanym do 160°C.

    Śr. ocena: 5.00 / recenzji: 2 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 30 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Komentarze

  • ewelline, 2010-01-09 01:00:40
    ewelline
    bardzo szybki przepis!!!
    Komentarz
  • kasandraa6, 2010-05-17 14:38:47
    kasandraa6
    -3
    prosty i smaczny przepis
  • Fuksik1201, 2010-05-17 21:09:29
    Fuksik1201
    1
    przyda się na okres grillowania

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 6
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem
  • Mniam: 2
    Bananowe tosty francuskie (bezjajeczne)