Rejestracja
Płeć: *

Administratorem danych osobowych jest Edipresse Polska SA z siedzibą przy ul. Wiejskiej 19 w Warszawie. Dane będą przetwarzane w celu świadczenia usług za pomocą portalu oraz w celach marketingowych zgodnie z zakresem udzielonych powyżej zgód.

Osoba podająca dane ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne. Dane mogą być udostępnione innym podmiotom z grupy kapitałowej Edipresse Polska SA.

Rejestracja. Proszę czekać
Nie możesz się zalogować? Przypomnij hasło
Masz już konto? Zaloguj się!
Odzyskiwanie utraconego hasła
Odzyskiwanie utraconego hasła. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Masz już konto? Zaloguj się!

Nóżki z rusztu

autor: , kategoria: z drobiu , dodano: 2009-10-28
  • Nóżki z rusztu

Składniki:

Przygotowanie:

Ułożyć nóżki w brytfannie, wycisnąć cytrynę i wymieszać ją z oliwą, rozdrobnionym czosnkiem, posiekanym rozmarynem. Zalać tym nóżki z kurczaka, doprawić solą i pieprzem do smaku. Nakryć folią i wstawić do lodówki na 2 godz. Piec na ruszcie z każdej strony po 15 min w piekarniku nagrzanym do 160°C.

    Śr. ocena: 5.00 / recenzji: 2 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 30 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Komentarze

  • ewelline, 2010-01-09 01:00:40
    ewelline
    bardzo szybki przepis!!!
    Komentarz
  • kasandraa6, 2010-05-17 14:38:47
    kasandraa6
    -3
    prosty i smaczny przepis
  • Fuksik1201, 2010-05-17 21:09:29
    Fuksik1201
    1
    przyda się na okres grillowania

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 2
    Naleśniki z kurczakiem typu gyros
  • Mniam: 2
    Omlet graham z papryką i pieczarkami
  • Mniam: 2
    PLACUSZKI bezglutenowe, wegańskie, roślinne, paleo
  • Mniam: 32
    Cukinia faszerowana mięsem mielonym