kotleciki z mortadeli

autor: , kategoria: z drobiu , dodano: 2012-10-15
  • Mniam: 1
    Mniam zdjęcie! kotleciki z mortadeli
    Mniam: 1
    Mniam zdjęcie! kotleciki z mortadeli

Składniki:

Przygotowanie:

Dzisiaj przedstawiam wspomnienie z mojego dzieciństwa - kotleciki z mortadeli :)


Mortadelę pokroiłam na plastry o grubości ok. 0,7 cm. Wybiłam i rozbełtałam jajka, dodałam do nich przyprawę. W masie jajecznej i bułce tartej obtoczyłam plastry mortadeli. Smażyłam po 1 minucie na każda stronę. Podałam z makaronem.

    Śr. ocena: 1.00 / recenzji: 1 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 10 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 3

Komentarze

  • 83monia, 2012-10-16 14:26:27
    83monia
    2
    te kotleciki to mój koszmar z czasów studenckich stołowałam sie w stołówce internatu i czasme były one albo "głowizna w galarecie" (kolejna niejadalna mięsna papka...)
  • Lovely x3, 2012-10-18 11:25:25
    Lovely x3
    zapakuję i wyślę mojemu byłemu, zawsze uwielbiał blondynki ;/
    Komentarz

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem