Ciasto herbatnik

autor: , kategoria: ciasta z masą , dodano: 2012-10-23
  • Ciasto herbatnik

Składniki:

Przygotowanie:

Na spód blachy ułożyć herbatniki. Na to ugotowany budyń zmiksowany już z margaryną, znowu warstwa herbatników, masa czekoladowa lub krówkowa (wdł. uznania), na to krakersy, dżem jagodowy, śmietanę ubić z cukrem pudrem i dać na dżem. Posypać prażonymi migdałami i wstawić na minimum 2 godziny do lodówki. Polecam:)

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 40 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem