pasta jajeczna ze szczypiorkiem

autor: , kategoria: przekąski na zimno , dodano: 2012-11-01
  • pasta jajeczna ze szczypiorkiem

Składniki:

  • jajka [4 szt.]
  • majonez [5 łyżek] (najlepiej winiary)
  • szczypior
  • sól
  • pieprz
  • sok z cytryny (pare kropli)

Przygotowanie:

jajka gotujemy na twardo. studzimy. rozdrabniamy widelcem bądź blenderem. dodajemy majonez, sól, pieprz, sok z cytryny. drobniutko kroimy szczypiorek i dodajemy do naszej pasty.
życze smacznego :)

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 10 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 2

Polecany film:

Kasia gotuje z Polki.pl: puree z dyni

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 2
     Krokiety z rożków waflowych (nadziewane mięsem i pieczarkami)
  • Mniam: 3
    Racuchy na jogurcie:hit ekspresowej kuchnii
  • Mniam: 1
    Bajaderki czyli sposób na zakalec, lub jak kto woli ciastka z resztek  ;-)
  • Mniam: 1
    Panna cotta