pasta jajeczna ze szczypiorkiem

autor: , kategoria: przekąski na zimno , dodano: 2012-11-01
  • pasta jajeczna ze szczypiorkiem

Składniki:

Przygotowanie:

jajka gotujemy na twardo. studzimy. rozdrabniamy widelcem bądź blenderem. dodajemy majonez, sól, pieprz, sok z cytryny. drobniutko kroimy szczypiorek i dodajemy do naszej pasty.
życze smacznego :)

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 10 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 2

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem