Talarki z pieczenią lub szynką

autor: , kategoria: przekąski na zimno , dodano: 2009-12-16
  • Talarki z pieczenią lub szynką

Składniki:

Przygotowanie:

Seler i jabłko obrać i zetrzeć na małych otworkach tarki do jarzyn, skropić sokiem z cytryny. Plaster ananasa i korniszony drobno pokroić, połączyć z jabłkiem i selerem, wymieszać z majonezem, śmietaną, solą i cukrem. Za pomocą małej okrągłej foremki wyciąć z chleba 12 kółek, posmarować je masłem. Przygotowaną sałatkę kopiasto nałożyć na talarki z chleba, przykryć plasterkami pieczeni (szynki), udekorować połówkami orzecha.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 15 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 6

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem