Płaty na porze

autor: , kategoria: z drobiu, kuchnia polska , dodano: 2012-11-07
  • Płaty na porze

Składniki:

  • por [1 szt.] (biała część)
  • majonez [1 szt.] (do posmarowania mięsa)
  • przyprawa warzywna [1 szczypta] (do przyprawienia mięsa)
  • pierś kurczaka [4 szt.]
  • ser [100 g]

Przygotowanie:

Potrzebna będzie nam blaszka do ciasta. Najpierw siekamy białą część pora na talarki i rozsypujemy na blaszcę. Potem lekko rozklepujemy piersi z kurczaka. Sypiemy na nie przyprawę warzywną najlepiej vegetę. Potem smarujemy każdą pierś majonezem a na koniec sypiemy wszystko serem. Wkładamy do piekarnika na 180 stopni i pieczemy około pół godziny.


Smacznego !!

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 30 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Polecany film:

Kasia gotuje z Polki.pl: kokosanki

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    TARTA Z KURKAMI
  • Mniam: 4
    Tarta ze szpinakiem, boczkiem i fetą
  • Mniam: 1
    Wytrawna tarta ze szpinakiem
  • Mniam: 1
    Wytrawna tarta ze szpinakiem