Płaty na porze

autor: , kategoria: z drobiu, kuchnia polska , dodano: 2012-11-07
  • Płaty na porze

Składniki:

Przygotowanie:

Potrzebna będzie nam blaszka do ciasta. Najpierw siekamy białą część pora na talarki i rozsypujemy na blaszcę. Potem lekko rozklepujemy piersi z kurczaka. Sypiemy na nie przyprawę warzywną najlepiej vegetę. Potem smarujemy każdą pierś majonezem a na koniec sypiemy wszystko serem. Wkładamy do piekarnika na 180 stopni i pieczemy około pół godziny.


Smacznego !!

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 30 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe