Grillowana pierś kurczaka

autor: , kategoria: potrawy z grilla , dodano: 2009-10-28
  • Grillowana pierś kurczaka

Składniki:

Przygotowanie:

Składniki marynaty wymieszać i posmarować nią piersi kurczaka. Ułożyć na ruszcie i piec, zwracając uwagę, aby nie przypiekły się zbyt mocno. Dodatek miodu do marynaty powoduje, że mięso dosyć szybko będzie się karmelizowało. Podawać z grillowanymi warzywami.

    Śr. ocena: 4.67 / recenzji: 6 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 15 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Komentarze

  • gaga87, 2010-01-09 17:17:21
    gaga87
    1
    kurczak marynowany w sosie sojowym - to jest to
  • carmelova, 2010-02-14 09:56:11
    carmelova
    0
    Wszystko fajnie, tylko miodu nie ma w składnikach. Nie po raz pierwszy widzę taka "wtopę".
  • dodaja, 2010-02-14 10:32:48
    dodaja
    1
    Zdjęcie przyciąga jak magnes i nawet można odrazu sobie wyobrazić zapach tego dania Szybkie, proste i lubiane.
  • Sandra89, 2010-02-17 10:10:18
    Sandra89
    2
    Nic lepszego na danie z grilla
  • diamondbabe, 2010-03-22 21:22:16
    diamondbabe
    wygląda bardzo apetycznie szkoda tylko ze nie lubie imbiru
    ale bez mysle ze tez byloby niezłe
    Komentarz
  • aplikacja24, 2010-05-04 07:58:42
    aplikacja24
    -2
    super pyszne i zdrowe
  • marissima, 2010-06-11 11:10:50
    marissima
    1
    takie trochę orientalne smaczne danie,małokaloryczne bo grillowane a do tego świeża,gotowana kukurydza mniam

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe