Mięsne naleśniki na ostro PychOlki

autor: , kategoria: z drobiu, naleśniki , dodano: 2012-12-01
  • Mięsne naleśniki na ostro PychOlki

Składniki:

Przygotowanie:

Filety pokroić na niewielkie kawałki, wkroić papryczki, smażyć.

Mąkę, mleko i jajko zmiksować, masę wylać na patelnię z olejem, usmażyć. Po usmażeniu naleśniki odstawić na talerzu.

Mięso zalać koncentratem, całość doprawić pieprzem, solą, zielem angielskim, bazylią, dusić na małym ogniu.
Po ok. 8-10 minutach duszenia, nakładać porcjami mięso na pojedynczy naleśnik, zawinąć i gotowe.

Bloga kulinarny http://pycholki.blogspot.com

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 20 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 5

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem