Pasta jajeczna do chleba

autor: , kategoria: przekąski na zimno, pasty , dodano: 2012-12-04
  • Pasta jajeczna do chleba

Składniki:

  • 6 jajek ugotowanych na twardo
  • pęczek szczypiorku
  • 3 łyżki musztardy
  • 3 łyżki śmietany 12 %
  • sól, pieprz
  • pieprz ziołowy

Przygotowanie:

Jajka ścieramy na tarce (na najgrubszych oczkach), dodajemy śmietanę i musztardę. Szczypior drobno siekamy i dodajemy do masy. Doprawiamy do smaku wedle uznania.

Zapraszam na:
http://pm-radoscgotowania.blogspot.com/

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 10 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 6

Polecany film:

Kasia gotuje z Polki.pl: frytki z dyni

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 2
    Racuchy na jogurcie:hit ekspresowej kuchnii
  • Mniam: 1
    Bajaderki czyli sposób na zakalec, lub jak kto woli ciastka z resztek  ;-)
  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe