Tatar

autor: , kategoria: z wołowiny , dodano: 2012-12-04
  • Tatar

Składniki:

Przygotowanie:

Grzybki, ogórki i cebulę siekamy drobno i układamy w "kupkach" na talerzach. Z tatara robimy kulkę z dziurką w środku i wlewamy żółtko, tak aby się nie rozlało. Wszystko polewamy delikatnie olejem i magii. Jeśli lubicie możecie posypać świeżo zmielonym pieprzem.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 10 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 2

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe