Pierś z camembertem i żurawiną

autor: , kategoria: z drobiu , dodano: 2012-12-16
  • Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Pierś z camembertem i żurawiną
    Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Pierś z camembertem i żurawiną
  • Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Pierś z camembertem i żurawiną
    Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Pierś z camembertem i żurawiną
  • Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Pierś z camembertem i żurawiną
    Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Pierś z camembertem i żurawiną

Składniki:

  • duża pierś z kurczaka
  • żurawina do mięs
  • ser camembert
  • sól, pieprz ziołowy

Przygotowanie:

Pierś lekko ubijamy, oprószamy solą i pieprzem. Wykładamy na nią camembert pokrojony w plastry (wg uznania) i żurawinę. Zwijamy w rulonik i spinamy wykałaczkami lub zawiązujemy nicią.
Podpiekamy na patelni grillowej.
Podajemy z ziemniakami oprószonymi curry i ulubioną sałatką.

Zapraszam na : http://pm-radoscgotowania.blogspot.com/

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 25 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Polecany film:

Kokosanki - Joanna Bielak

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 2
     Krokiety z rożków waflowych (nadziewane mięsem i pieczarkami)
  • Mniam: 3
    Racuchy na jogurcie:hit ekspresowej kuchnii
  • Mniam: 1
    Bajaderki czyli sposób na zakalec, lub jak kto woli ciastka z resztek  ;-)
  • Mniam: 1
    Panna cotta