stek z rosbeftu

autor: , kategoria: z wołowiny , dodano: 2012-12-16
  • Mniam: 1
    Mniam zdjęcie! stek z rosbeftu
    Mniam: 1
    Mniam zdjęcie! stek z rosbeftu

Składniki:

Przygotowanie:

Banalne danie, które zadowoli podniebienie każdego mięsożercy (szczególnie męskiego).

-Gotujemy ryż (według opisu na opakowaniu)
-Przygotwujemy sałatkę z tego co mamy aktualnie w lodówce (bazą wyjściową jest mix sałat)
-Steki (po 250 gr każdy) opruszamy solą i pieprzem
rozpuszczamy na patelni grilowej troszkę masła i kładziemy nasze steki. ŚREDNIOWYSMAŻONY STEK SMAŻYMY PO 3 MINUTY Z KAŻDEJ STRONY (KRWISTY PO 2 MIN, WYSMAŻONY PO 4 MIN)
- Wykładamy ryż, sałatkę, kładziemy steka i jemy póki ciepłe,

smacznego :)

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 20 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 2

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem