stek z rosbeftu

autor: , kategoria: z wołowiny , dodano: 2012-12-16
  • Mniam: 1
    Mniam zdjęcie! stek z rosbeftu
    Mniam: 1
    Mniam zdjęcie! stek z rosbeftu

Składniki:

  • 2 kotlety z rosbeftu [500 g]
  • ryż brązowy
  • mix sałat
  • masło
  • sól, pieprz

Przygotowanie:

Banalne danie, które zadowoli podniebienie każdego mięsożercy (szczególnie męskiego).

-Gotujemy ryż (według opisu na opakowaniu)
-Przygotwujemy sałatkę z tego co mamy aktualnie w lodówce (bazą wyjściową jest mix sałat)
-Steki (po 250 gr każdy) opruszamy solą i pieprzem
rozpuszczamy na patelni grilowej troszkę masła i kładziemy nasze steki. ŚREDNIOWYSMAŻONY STEK SMAŻYMY PO 3 MINUTY Z KAŻDEJ STRONY (KRWISTY PO 2 MIN, WYSMAŻONY PO 4 MIN)
- Wykładamy ryż, sałatkę, kładziemy steka i jemy póki ciepłe,

smacznego :)

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 20 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 2

Polecany film:

Kokosbollar - Joanna Bielak

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    TARTA Z KURKAMI
  • Mniam: 4
    Tarta ze szpinakiem, boczkiem i fetą
  • Mniam: 1
    Wytrawna tarta ze szpinakiem
  • Mniam: 1
    Wytrawna tarta ze szpinakiem