Ryż do drugiego dania - inna odsłona

autor: , kategoria: dania z ryżu , dodano: 2013-01-12
  • Ryż do drugiego dania - inna odsłona

Składniki:

Przygotowanie:

Ryż ugotować z vegetą. Marchew zetrzeć na tartce o dużych oczkach. Cebulę pokroić i małą kostkę. Na patelnię wlać olej, dodać cebulę, chwilę podsmażyć, dodać marchew i ćwierć szklanki wody. Dusić pod przykryciem do miękkości. Pod koniec duszenia dodać soli do smaku. Dodać do ryżu. Wsypać kukurydzę. Wymieszać. Podawać na ciepło.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 15 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe