budyń z jabłkami

autor: , kategoria: przekąski na zimno , dodano: 2013-01-29
  • budyń z jabłkami

Składniki:

  • budyń waniliowy [1 szt.]
  • jabłka [1 szt.]

Przygotowanie:

Umyj jabłko i pokrój w małe kostki następnie włóż do piekarnika.Zaczekaj aż jabłka się zarumienią.Ugotuj budyń a następnie włóż do lodówki i zaczekaj jak jego wieszch będzie dość twardy.Jabłka posyp cynamonem i dodaj cukier.Wymieszaj jabłka i wyłóż na wieszch budyniu tak aby żadne z nich nie wpadło do środka i możesz jeść.

MAM NADZIEJĘ ŻE BĘDZIE SMAKOWAŁO!!!!!!!!!!

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 10 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Polecany film:

Kasia gotuje z Polki.pl: tarta z dynią i szpinakiem

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 2
    Racuchy na jogurcie:hit ekspresowej kuchnii
  • Mniam: 1
    Bajaderki czyli sposób na zakalec, lub jak kto woli ciastka z resztek  ;-)
  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe