pasta jajeczna

autor: , kategoria: pasty , dodano: 2013-02-19
  • pasta jajeczna

Składniki:

Przygotowanie:

Ps. Jak coś źle napisałam to przepraszam, ale robię to pierwszy raz i sorry, że zdjęcia nie ma.

Składniki(jeszcze raz napisze):
jajka, majonez, pieprz i sól

Jajka gotujemy przez ok.5 minut (ok. 5-6 sztuk)
Gdy ostygną obieramy i dusimy widelcem (niekoniecznie widelcem) w misce.
Do naszej "papki" dodajemy parę łyżek majonezu (w zależności czy wolimy gęściejsze czy rzadsze)
Potem solimy i pieprzymy (próbujcie sobie w między czasie, żeby nie wyszło za słone)
Potem mieszamy i nakładamy na chleb (może być
posmarowany masłem)

Może nie za ciekawie będzie wyglądać, ale jest pyszne :)

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 10 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 5

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem