Domowy chleb,żytnio-pszenny z słonecznikiem

autor: , kategoria: chleby , dodano: 2013-05-14
  • Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Domowy chleb,żytnio-pszenny z słonecznikiem
    Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Domowy chleb,żytnio-pszenny z słonecznikiem

Składniki:

Przygotowanie:

Z podanych składników zagnieść porządnie ciasto tak aby uzyskać gładką konsystencje i odstawić do wyrośnięcia.Gdy wyrośnie zagnieść powtórnie, przełożyć do formy i odstawić do ponownego wyrośnięcia Posmarować wierzch wodą i piec w temp.200 st.C tak do godz.Gorący chleb zawijamy w ścierkę do wystygnięcia.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 180 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 13

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem