Zupa cebulowa z grzankami i serem

autor: , kategoria: zupy kremy , dodano: 2013-09-09
  • Zupa cebulowa z grzankami i serem

Składniki:

Przygotowanie:

Przygotowujemy wywar z dodatkiem listków laurowych i ziela angielskiego. Cebulę kroimy w piórka. Na głębokiej paletni roztapiamy masło, wrzucamy cebulę, posypujemy dużą ilością bazylii i tymianku, dusimy pod przykryciem. Z wywaru wyjmujemy liście laurowe i ziele angielskie i gdy cebula zmięknie można ją wrzucić do bulionu i zmiksować blenderem. Zupę przyprawiamy szczyptą gałki muszkatołowej. Podajemy z grzankami i serem.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 50 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 5

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe