Kremowy sos francuski

autor: , kategoria: sosy, kuchnia francuska , dodano: 2009-10-29
  • Kremowy sos francuski

Składniki:

Przygotowanie:

Oliwę połączyć z majonezem, przełożyć do słoika, dodać pozostałe składniki sosu i wszystko wymieszać (najlepiej za pomocą kuchennej rózgi, ubijając dokładnie). Słoik z sosem można przechowywać w lodówce przez 1–2 miesiące. Stosować do zielonej sałaty.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 5 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe