Kremowy sos francuski

autor: , kategoria: sosy, kuchnia francuska , dodano: 2009-10-29
  • Kremowy sos francuski

Składniki:

Przygotowanie:

Oliwę połączyć z majonezem, przełożyć do słoika, dodać pozostałe składniki sosu i wszystko wymieszać (najlepiej za pomocą kuchennej rózgi, ubijając dokładnie). Słoik z sosem można przechowywać w lodówce przez 1–2 miesiące. Stosować do zielonej sałaty.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 5 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 6
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem
  • Mniam: 2
    Bananowe tosty francuskie (bezjajeczne)