Soczysty schab ze sliwka

autor: , kategoria: z wieprzowiny , dodano: 2013-10-02
  • Soczysty schab ze sliwka

Składniki:

Przygotowanie:

Mieso natrzec na noc przyprawami(czosnkiem sola pieprzem majerankiem i tymiankiem polac z wierzchu olejem badz oliwa zrobic otwor wzdluz miesa nadziac sliwkami ) wlozyc do folii aluminiowej a nastepnie do lodowki. Mieso pieczemy nastepnego dnia w foli aluminiowej na blaszce w nagrzanym do 180 stopniach piekarniku okolo 70 minut . Po upieczeniu wyciagnac z piekarnika i chwile odczekac aby ostyglo . Podawac z sosem pieczeniowym z ziemniakami i ulubiona surowka . Smacznego

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 80 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 3

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem