Pikantna parówka

autor: , kategoria: przekąski na ciepło, z mięs mieszanych , dodano: 2013-11-08
  • Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Pikantna parówka
    Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Pikantna parówka

Składniki:

Przygotowanie:

1. Lekko podpiec parówki.
2. Po wykonaniu tej czynności kiełbaskę owinąć w salami, ser i szynkę.
3. Opiekać równomiernie z każdej strony.
4. Na jedną parówkę przypada 1 plaster zółtego sera, 2 plastry salami i dwa szynki.
Najlepiej podawać z łagodnym kepchupem.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 20 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Komentarze

  • iceflower, 2013-11-09 13:06:48
    iceflower
    Muszę przyznać, że nie wiem co tu jest pikantnego, skoro nawet ketchup łagodny. Nie oceniam i nie przetestuję - za dużo mięsa i sera na raz.
    Komentarz
  • LunatyczkaBB, 2013-11-11 16:35:56
    LunatyczkaBB
    Nie widzę tutaj nic pikantnego
    Komentarz

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem