Śliwki pod kruszonką

autor: , kategoria: przekąski na ciepło , dodano: 2013-11-14
  • Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Śliwki pod kruszonką
    Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Śliwki pod kruszonką

Składniki:

Przygotowanie:

Owoce podziel na połówki i ułóż na patelni. Duś je pod przykryciem do 10min, czasami podlewając wodą.

Kruszonka jest bardzo łatwa. Wrzuć wszystko do miksera i zmiksuj. Konsystencja powinna być gęsto-naleśnikowa. Jeśli będzie za rzadkie dodaj płatków owsianych jeśli za gęste dolej mleka.

Ułóż śliwki w naczyniu żaroodpornym i zalej ciastem.
Piecz około 20 min w 180 stopniach

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 20 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 3

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe