bezowe serducha

autor: , kategoria: inne desery , dodano: 2014-02-18
  • Mniam: 1
    Mniam zdjęcie! bezowe serducha
    Mniam: 1
    Mniam zdjęcie! bezowe serducha

Składniki:

Przygotowanie:

Białka ze szczyptą soli ubić na sztywno na wysokich obrotach miksera. Następnie dodawać partiami cukier puder, po jednej łyżce, cały czas ubijając. Na koniec dodać barwnik.
Piekarnik rozgrzać do 90 st. Blachę wyłożyć papierem do pieczenia.
Ubite białka przełożyć do rękawa cukierniczego z okrągłą tylką 1 cm. Na blachę wyciskać serduszka.
Piec ok. 70 min.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 80 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 30

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem