łososiowe zawijaski

autor: , kategoria: przekąski na zimno , dodano: 2014-03-05
  • łososiowe zawijaski

Składniki:

Przygotowanie:

Opakowanie łososia wędzonego (ok 200 gr) dzielę na paski, które smaruję serkiem naturalnym Bieluch. Serek posypuję posiekanym koperkiem (koniecznie świeży, nie suszony), w środku układam 1 zieloną iliwkę i zawijam rulonik. Dzięki serkowi całość dobrze się trzyma, dla pewności można użyć wykałaczek, zwłaszcza jeśli przekąska ma zostać podana na imprezie lub przyjęciu.

    Śr. ocena: 4.00 / recenzji: 1 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 30 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 20

Komentarze

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem