Pianka truskawkowa

autor: , kategoria: galaretki i budynie, desery owocowe , dodano: 2014-05-22
  • Mniam: 2
    Mniam zdjęcie! Pianka truskawkowa
    Mniam: 2
    Mniam zdjęcie! Pianka truskawkowa

Składniki:

Przygotowanie:


1. Zalewamy biszkopty jedną rozrobioną galaretką. Schładzamy w lodówce.
2. Miksujemy umyte i obrane truskawki. W drugiej misce ubijamy śmietankę z cukrem puderem.
3. Łączymy truskawki ze śmietanką, po czym dodajemy wystudzone dwie galaretki. Mieszamy do połączenia się składników.
4. Zalewamy biszkopty masą truskawkową i dalej schładzamy w lodówce.
5. SMACZNEGO

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 20 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe