Kiełbaski w cieście francuskim

autor: , kategoria: przekąski na ciepło, z wieprzowiny , dodano: 2014-06-10
  • Mniam: 2
    Mniam zdjęcie! Kiełbaski w cieście francuskim
    Mniam: 2
    Mniam zdjęcie! Kiełbaski w cieście francuskim

Składniki:

Przygotowanie:

Na oleju podsmażamy pokrojone pieczarki.
Kroimy ciasto francuskie na 6 kwadratów.
Na każdym kawałku ciasta układamy pokrojoną w paski paprykę, pieczarki oraz plasterek sera żółtego.
Na to kładziemy kiełbaskę i zawijamy tak, jak rogaliki.
Zapiekamy w piekarniku na około 200 stopni do momentu zarumienienia ciasta.

    Śr. ocena: 5.00 / recenzji: 1 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 30 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 6

Komentarze

  • Sylwia1900r, 2014-06-12 16:50:15
    Sylwia1900r
    0
    Jadłam, to jest pyszne!

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem