Cynamonowiec

autor: , kategoria: ciasta kruche i francuskie, ciasta ucierane , dodano: 2014-06-20
  • Cynamonowiec

Składniki:

Przygotowanie:

BIałka ubić na sztywna piane ze szczypta soli. nastepnie dodać cukier cały czas mieszajac dodacżułtka i nadal ubijajac dodajemy make cukier wanliowy olej proszek do pieczenia dokładnie mieszamy na koniec dodajemy cynamon sode i rodzynki wszystko dokładnie mieszamy. Ciasto wlac do wczejniej wysmarowanej formy tłuszczem i wysppana bółka tarta. Forma keksowa. piec ok 45 min po upieczeniu, i wystygnieciu posypac cukrem pudrem

    Śr. ocena: 0.50 / recenzji: 1 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 45 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Komentarze

  • pffe, 2014-06-20 17:24:03
    pffe
    0
    nic nowego, wszyscy przepis znają, brak zdjęcia, ogólnie pół gwiazdki bo mnie dać nie mogę.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem