Sos tysiąc wysp

autor: , kategoria: sosy , dodano: 2014-09-01
  • Sos tysiąc wysp

Składniki:

Przygotowanie:

Paprykę i ogórki kroimy w mniejsze kawałki. Wszystkie składniki wlewamy do miski i traktujemy blenderem. Blendujemy do momentu, aż ogórki i papryka będą dość drobne, ale jeszcze widoczne (chyba, że ktoś lubi inaczej ;) ). Nie potrzeba już żadnych przypraw! Najlepszy do naleśników wytrawnych.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 5 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Komentarze

  • Gomra, 2014-09-05 19:51:31
    Gomra
    Sos kojarzy mi się z niepowtarzalnym aromatem, nie tylko smakiem, brakuje tu ziół
    Komentarz

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem