Chleb krokodyl DUNDEE

autor: , kategoria: Konkurs – Kuchnia Filmowa , dodano: 2014-10-17
  • Mniam: 1
    Mniam zdjęcie! Chleb krokodyl DUNDEE
    Mniam: 1
    Mniam zdjęcie! Chleb krokodyl DUNDEE

Składniki:

Przygotowanie:

Wszystkie składniki wymieszać i odstawić na noc do wyrośnięcia. Rano wyłożyć z miski masę chlebową na posypany mąką blat i delikatnie wyrobić składając ciasto z boków do środka. Ponownie odstawić, do podwojenia objętości (ok 2 godz)
Chleb przełożyć do nagrzanej blaszki. Piec w 240 st ok 30 min pod folią aluminiową i następnie ok 30 min bez folii.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 60 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 12

Komentarze

  • Purchaweczka85, 2014-10-26 22:15:12
    Purchaweczka85
    Regulamin:
    3.5. Jedna osoba może wziąć udział w Konkursie jeden raz.
    Komentarz

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe