KWIATY CUKINI

autor: , kategoria: przekąski na ciepło, kuchnia włoska , dodano: 2009-12-20
  • KWIATY CUKINI

Składniki:

Przygotowanie:


5 łyżek mąki
1 jajko
woda
szczypta soli
wszystko dokładnie wymieszać, zanużyć kwiaty w cieście i kłaść na gorący olej. Smażyć z obu stron na średnim ogniu.
Palce lizać.SMACZNEGO

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 15 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 10

Komentarze

  • marissima, 2010-06-23 11:14:48
    marissima
    nie zjadłabym kwiatu
    kiedyś próbowałam czarny bez w cieście naleśnikowym i był zbyt aromatyczny jak perfumy
    Komentarz

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe