Polewa orzechowo- kakaowa FELIX

autor: , kategoria: przekąski na ciepło, inne desery , dodano: 2014-12-11
  • Polewa orzechowo- kakaowa FELIX

Składniki:

  • masło orzechowe [3 łyżki]
  • orzechy FELIX [3 łyżki]
  • miód [2 łyżki]
  • kakao [1 łyżka]

Przygotowanie:

wymieszaj składniki i podgrzej, polej polewą (ciepłą lub schłodzoną) lody i gotowe :)
przepis zaczerpnięty z http://www.felixpolska.pl/przepisy

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 10 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Polecany film:

Kasia gotuje z Polki.pl: amerykańskie donuty

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Ziemniaczane purée z cebulką
  • Mniam: 2
     Krokiety z rożków waflowych (nadziewane mięsem i pieczarkami)
  • Mniam: 3
    Racuchy na jogurcie:hit ekspresowej kuchnii
  • Mniam: 1
    Bajaderki czyli sposób na zakalec, lub jak kto woli ciastka z resztek  ;-)