Sałatka ryżowa

autor: , kategoria: przekąski na zimno , dodano: 2015-01-03
  • Sałatka ryżowa

Składniki:

  • ogórek zielony [1 szt.]
  • makaron ryżowy [1 op.]
  • ser żółty [15 dag]
  • szynka z indyka [15 dag]
  • koperek [4 łyżki]
  • majonez [3 łyżki]

Przygotowanie:

Składniki: Makaron ryżowy , 1 duży ogórek zielony , 15 dkg szynki z indyka , 15 dkg sera , majonez , sól , pieprz , koperek .
Przygotowanie :Ogórek , ser i szynke pokrój w kostke i odstaw . Ugotuj pół paczki makaronu w wodzie z kroplą oleju i 2 szczyptami soli , mieszaj raz po raz . Wystudź makaron i wsyp do miski dodaj ser, ogórek i szynke oraz 3 łyżki majonezu , sól , pieprz do smaku dodaj drobno pokrojony koperek i wymieszaj , przełóż do półmisków . Gotowe smacznego !

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 10 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 10

Polecany film:

Kasia gotuje z Polki.pl: sałatka z mango

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    TARTA Z KURKAMI
  • Mniam: 4
    Tarta ze szpinakiem, boczkiem i fetą
  • Mniam: 1
    Wytrawna tarta ze szpinakiem
  • Mniam: 1
    Wytrawna tarta ze szpinakiem