Idealna pasta jajeczna

autor: , kategoria: pasty , dodano: 2015-06-16
  • Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Idealna pasta jajeczna
    Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Idealna pasta jajeczna

Składniki:

Przygotowanie:

Zainspirowana klasycznymi kanapkami take away, pyszna.
Cebulę siekamy, solimy, skrapiamy cytryną lub octem. Jajka gotujemy na twardo, wystudzone siekamy drobno, osobno bialko i żółtka. Szczypior kroimy drobno, ser ścieramy na tarce o grubych oczkach, wszystko ucieramy z masłem, majonezem, musztardą i przyprawami. Dodajemy rzeżuchę w całości, mieszamy. Odstawiamy do przegryzienia do lodówki.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 15 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem