Makaron z tuńczykiem

autor: , kategoria: makarony , dodano: 2015-10-10
  • Makaron z tuńczykiem

Składniki:

  • makaron muszelki
  • Tuńczyk w sosie własnym
  • majonez
  • musztarda
  • sól
  • pieprz

Przygotowanie:

1. Gotujemy makaron w lekko osolonej wodzie.
2. Ugotowany odcedzamy i przesypujemy do dużej miski.
3. Gdy nieco ostygnie dodajemy tuńczyka, około 3-4 łyżek majonezu i łyżkę musztardy.
4. Całość dokładnie mieszamy i doprawiamy wedle smaku.

Można podawać na zimno, idealne na kolacje lub obiad.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 30 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Polecany film:

Kasia gotuje z Polki.pl: lasagne bolognese podlana winem

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 4
    Biszkopt -sprawdzony przepis
  • Mniam: 2
    Błyskawiczne ciasto z owocami
  • Mniam: 19
    Murzynek prościutki i pyszny.
  • Mniam: 1
    Ziemniaczane purée z cebulką