Makaron z tuńczykiem

autor: , kategoria: makarony , dodano: 2015-10-10
  • Makaron z tuńczykiem

Składniki:

  • makaron muszelki
  • Tuńczyk w sosie własnym
  • majonez
  • musztarda
  • sól
  • pieprz

Przygotowanie:

1. Gotujemy makaron w lekko osolonej wodzie.
2. Ugotowany odcedzamy i przesypujemy do dużej miski.
3. Gdy nieco ostygnie dodajemy tuńczyka, około 3-4 łyżek majonezu i łyżkę musztardy.
4. Całość dokładnie mieszamy i doprawiamy wedle smaku.

Można podawać na zimno, idealne na kolacje lub obiad.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 30 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Polecany film:

Historia makaronu - wywiad z Piotrem Ceranowiczem

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    TARTA Z KURKAMI
  • Mniam: 4
    Tarta ze szpinakiem, boczkiem i fetą
  • Mniam: 1
    Wytrawna tarta ze szpinakiem
  • Mniam: 1
    Wytrawna tarta ze szpinakiem