Omlet toskański

autor: , kategoria: omlety , dodano: 2009-12-22
  • Omlet toskański

Składniki:

Przygotowanie:

Żółtka oddzielić od białek.Białka ubić ze szczypta soli na sztywną pianę.Żółtka ubić z mąką.Połączyć obie masy.Smażyć na maśle.Na omlet wyłożyc jagnięcinę, pomidory,czosnek, oregano. usmażyć.
Jeśli będzie się "czepiał" patelni, włożyć do piekarnika

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 10 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem