Surówka z kapusty pekińskiej

autor: , kategoria: surówki , dodano: 2009-12-22
  • Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Surówka z kapusty pekińskiej
    Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Surówka z kapusty pekińskiej

Składniki:

Przygotowanie:

Kapustę umyć i poszatkować. Cebulę pokroić w drobna kostkę a marchew zetrzeć na dużych oczkach tarki. Wszystkie składniki ze sobą połączyć (majonez na oko; ja daję 4-6 łyżek; sok z cytryny można zastąpić kwaskiem cytrynowym).

    Śr. ocena: 5.00 / recenzji: 3 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 20 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 8

Komentarze

  • Eowina1818, 2009-12-22 21:38:00
    Eowina1818
    1
    uwielbiam taką sałatkę
    Przepis prosty i smaczny. Chętnie bym z filetem rybnym zjadła
  • Seona, 2010-03-18 15:14:02
    Seona
    1
    Nie lubię kapusty pekińskiej, ale ostatnio coś mnie naszło żeby kupić;/ Nie dodałam tylko cebuli (bo nienawidzę i naprawdę używam minimum w kuchni) i sałatka wyszła przepyszna!!!!

    W końcu się chyba przekonam do pekinki
  • teesa, 2011-01-29 09:26:42
    teesa
    1
    wczoraj zrobiłam jest pyszna i na drugi dzień również wygląda i smakuje wyśmienicie

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe