Rejestracja
Płeć: *

Administratorem danych osobowych jest Edipresse Polska SA z siedzibą przy ul. Wiejskiej 19 w Warszawie. Dane będą przetwarzane w celu świadczenia usług za pomocą portalu oraz w celach marketingowych zgodnie z zakresem udzielonych powyżej zgód.

Osoba podająca dane ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne. Dane mogą być udostępnione innym podmiotom z grupy kapitałowej Edipresse Polska SA.

Rejestracja. Proszę czekać
Nie możesz się zalogować? Przypomnij hasło
Masz już konto? Zaloguj się!
Odzyskiwanie utraconego hasła
Odzyskiwanie utraconego hasła. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Masz już konto? Zaloguj się!

Postny barszcz zabielany

autor: , kategoria: zupy, Wielkanocne potrawy , dodano: 2009-10-29
  • Postny barszcz zabielany

Składniki:

Przygotowanie:

Gotować grzyby i warzywa w 3 szklankach wody, po 30 min dołożyć pokrojone na plastry buraki. Kiedy wszystkie warzywa będą miękkie, wyjąć grzyby i buraki i pokroić w drobne paseczki. Pozostałe warzywa zużyć do innego dania lub wyrzucić. Zaciągnąć zupę śmietaną wymieszaną z mąką, dodać koncentrat buraczany, zagotować, doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać z gotowanymi jajami, pokrojonymi na ćwiartki.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 40 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 2

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 2
    Naleśniki z kurczakiem typu gyros
  • Mniam: 2
    Omlet graham z papryką i pieczarkami
  • Mniam: 2
    PLACUSZKI bezglutenowe, wegańskie, roślinne, paleo
  • Mniam: 32
    Cukinia faszerowana mięsem mielonym