Bigos z pieczarek

autor: , kategoria: z mięs mieszanych , dodano: 2009-12-24
  • Bigos z pieczarek

Składniki:

Przygotowanie:

Pieczarki udusić. Kiełbasę pokroić w plasterki i obsmażyć z obydwu stron na złoty kolor.Cebulę udusić. Wymieszac wszystko dodając do smaku przecier pomidorowy i przyprawy.

    Śr. ocena: 0.75 / recenzji: 2 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 35 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 10

Komentarze

  • zlosliwiec, 2009-12-25 08:55:10
    zlosliwiec
    1
    Przykro mi, ale przepis jest niekompletny. Brakuje w nim najważniejszych składników - przypraw.
  • paulina150528, 2009-12-25 23:54:36
    paulina150528
    2
    Bigos zawsze mi się z kapusta kojarzył, a tu jej ani widu ani słychu o niej

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem