Szpinakowe pesto

autor: , kategoria: makarony, dla diabetyków, kuchnia włoska , dodano: 2009-12-27
  • Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Szpinakowe pesto
    Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Szpinakowe pesto

Składniki:

Przygotowanie:

Szpinak zamrożony gotujemy do całkowitego rozmrożenia w małej ilości wody. Dodajemy oliwy z oliwek. Siekamy niezbyt drobno ok. 15 sztuk orzechów arachidowych i wsypujemy razem z bazylią do szpinaku. Dodajemy zgnieciony czosnek. Polewamy sosem dowolny makaron, sypiemy nieco parmezanem i pałaszujemy ze smakiem:)

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 25 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe