Kruchy spód do ciasta

  • Kruchy spód do ciasta

Składniki:

Przygotowanie:

fantastyczna baza pod przeróżne cista z owocami i galaretką


1) Wszystkie składniki umieścić w jednym naczyniu

2) wyrobić na jednolitą masę

3) piec ok 15 min w temperaturze 180 stC

    Śr. ocena: 3.25 / recenzji: 2 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 30 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Komentarze

  • Rodzynka1989, 2009-12-27 18:51:17
    Rodzynka1989
    3
    Łatwe, szybkie do zrobienia i nadające się prawie do wszystkiego.
    Na ciasto wystarczy wylać budyń i rodzinka zadowolona
  • AgaZ, 2009-12-29 09:29:56
    AgaZ
    3
    Coś chyba nie tak. Kruchy spód bez tłuszczu? Przecież z tego chyba wyjdzie maca?
  • lady_poison, 2010-04-07 16:51:40
    lady_poison
    Jak pisze AgaZ, ten przepis wydaję mi się dziwny... Bez masła to nie wyjdzie zdaje się ciasto kruche?
    Komentarz

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem