Rejestracja
Płeć: *

Administratorem danych osobowych jest Edipresse Polska SA z siedzibą przy ul. Wiejskiej 19 w Warszawie. Dane będą przetwarzane w celu świadczenia usług za pomocą portalu oraz w celach marketingowych zgodnie z zakresem udzielonych powyżej zgód.

Osoba podająca dane ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne. Dane mogą być udostępnione innym podmiotom z grupy kapitałowej Edipresse Polska SA.

Rejestracja. Proszę czekać
Nie możesz się zalogować? Przypomnij hasło
Masz już konto? Zaloguj się!
Odzyskiwanie utraconego hasła
Odzyskiwanie utraconego hasła. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Masz już konto? Zaloguj się!

Carpaccio z łososia

autor: , kategoria: ryby , dodano: 2009-10-24
  • Carpaccio z łososia

Składniki:

Przygotowanie:

Pieczarki umyć, pokroić w cienkie płatki, skropić sokiem z cytryny. Plastry łososia posmarować majonezem, rozłożyć na nich pieczarki, posypać koperkiem, solą i pieprzem. Zwinąć w roladki, podawać udekorowane liśćmi sałaty.

    Śr. ocena: 1.14 / recenzji: 7 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 15 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Komentarze

  • Kostka09, 2009-12-20 21:49:12
    Kostka09
    przepis chyba nijak się ma do zdjęcia...?? oprócz łososia..
    Komentarz
  • mk_cafe, 2010-01-11 18:22:32
    mk_cafe
    7
    Nie dość, że zdjęcie nie takie, to i nazwa niewłaściwa! Carpaccio powinno być z surowej ryby! I zupełnie inaczej wtedy smakuje.
    No nic... przekąska o nieznanym wyglądzie i nazwie ostatecznie wypada średnio - próbowałam. Szkoda, że dopiero na talerzu pomyślałam, że pieczarki mogłyby być marynowane, a nie surowe... Może to by pomogło?
  • kulbit, 2010-01-15 11:52:50
    kulbit
    4
    zdjecie przedstawia co innego niż opis..
    w opisie nie pojawiły sie pomidorki koktailowe, które są umieszczone w składnikach...
    Tak jak wyzej łosoś powinien byc surowy!
    I na boga bez majonezu!!!
    aaa i bez pieczarek
    nie no w ogole wszytsko nie tak!
    Co to ma niby byc?
  • gaga87, 2010-01-15 14:59:14
    gaga87
    2
    Gdybyś chociaż napisała, że zdjęcie przedstawia coś innego... po co tak oszukiwać?
  • earring, 2010-01-31 19:37:03
    earring
    2
    Tak jest duuużo niedociągnięć.
    Dwa punkty tylko za to że uwielbiam łososia
  • ZAQOCHANA, 2010-05-14 19:21:59
    ZAQOCHANA
    1
    Carpaccio robi sie tylko i wylacznie z surowej ryby lub surowego miesa!! Na zdjeciu pierwsze co widze to RUCOLA ,a w skadnikach nie zostala nawet podana? Pieczarki i surowy losos to nie jest najlepszy pomysl...
  • brommba, 2010-05-16 21:33:30
    brommba
    3
    Bardzo lubię łososia, ale zdjęcie to chyba z innego potrawy ?
  • Lilka81, 2014-01-08 13:02:08
    Lilka81
    0
    Ja polecam świeżego łososia - filet - zasypać na 24h solą kamienną od góry i dołu. Po 24h spłukać wodą - i podawać krojonego od góry do dołu z kroplą soku z cytryną - nic więcej mu nie potrzeba ;]

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 3
    Biszkopt -sprawdzony przepis
  • Mniam: 2
    Naleśniki z kurczakiem typu gyros
  • Mniam: 2
    Omlet graham z papryką i pieczarkami
  • Mniam: 2
    PLACUSZKI bezglutenowe, wegańskie, roślinne, paleo