Papryczki chili z fetą

autor: , kategoria: przekąski na zimno , dodano: 2010-01-01
  • Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Papryczki chili z fetą
    Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Papryczki chili z fetą

Składniki:

  • ser feta [1 op.]
  • papryka [1 op.] (chili, marynowana)

Przygotowanie:

Kupujemy papryczki chili marynowane w słoiczku. Dowolną ilość papryczek wyjmujemy. Każdej odcinamy zieloną łodygę u góry i wydłubujemy ze środka pestki(małą łyżeczką, nożem itp.). Ser feta rozgniatamy aby powstała miękka masa. Następnie serem napełniamy papryczkę( można np. ser włożyć do woreczka foliowego, zrobić w nim dziurkę i przez nią nadziewać papryczki.

Zakąska gotowa- jest naprawdę pyszna!!!

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 5 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 6

Polecany film:

Kasia gotuje z Polki.pl: ciastka dyniowe

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 4
    Biszkopt -sprawdzony przepis
  • Mniam: 2
    Błyskawiczne ciasto z owocami
  • Mniam: 19
    Murzynek prościutki i pyszny.
  • Mniam: 1
    Ziemniaczane purée z cebulką